Versterk ons team

Erasmus Education is hét landelijke bijscholingsinstituut gevestigd in Rotterdam.

We zijn de grootste en bekendste rekentrainer voor pabo-studenten en we helpen middelbare scholieren hun schoolvakken en examens te halen. Er werken meer dan 400 trainers voor ons en we werken samen met meerdere middelbare scholen en onderwijsinstellingen. 
Elk jaar duizenden leerlingen helpen slagen, kwaliteit bieden en betrokkenheid tonen: daar staan we voor.

Kom jij ons team van trainers of medewerkers versterken? Bekijk hieronder onze vacatures of onze informatieflyer.

Vacatures trainers
Als studentdocent is het mogelijk om aan de slag te gaan als:

  • Bijlestrainer
  • Examentrainer
  • Rekentrainer

Lees hieronder meer over de verschillende vacatures.

Bijlestrainer

Werkzaamheden
Als bijlestrainer verzorg je op individuele basis begeleiding aan leerlingen van de basisschool, middelbare school en eventueel aan studenten.

Vereisten
Bij Erasmus Education kan je alleen bijles geven in de vakken waar je op het vwo een 8 of hoger op hebt behaald óf als je voor dat vak de lerarenopleiding volgt (of hebt gevolgd). Mochten persoonlijke omstandigheden ervoor hebben gezorgd dat je een vak niet met een 8 hebt afgerond, noem dit dan expliciet in je motivatiebrief.

Locatie
De begeleiding vindt in de regel bij de leerling aan huis plaats. In sommige gevallen vindt de begeleiding plaats op een openbare locatie zoals de universiteit of een bibliotheek.

Aantal uur
Wanneer je benaderd wordt voor een nieuwe bijlesleerling, vertelt de collega altijd waar de bijles plaatsvindt en op welke momenten de leerling beschikbaar is. Je kunt vervolgens zelf bepalen of het in je schema past. Je bepaalt dus zelf hoeveel je werkt!

Vergoeding
De vergoeding voor het verzorgen van bijles in de grote steden (Rotterdam en Utrecht) bedraagt € 12,50 per uur. Als de bijles buiten deze plaatsen wordt gegeven, krijg je een reistijdvergoeding hier bovenop.

Solliciteren?
Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV, motivatiebrief én cijferlijst van de middelbare school naar info@erasmuseducation.nl.

Examentrainer

Werkzaamheden
Als examentrainer verzorg je in een klassikale setting begeleiding aan leerlingen in hun laatste jaar van de middelbare school. Elke periode kan je je opgeven als hoofd- of assistent-docent. De hoofddocent verzorgt de klassikale uitleg aan een groep van 2 à 15 leerlingen aan de hand van een Powerprintpresentatie. Na de klassikale uitleg helpt de hoofddocent samen met de assistent-docenten de leerlingen bij de opgaven.

Vereisten
Bij Erasmus Education kan je alleen examentraining geven voor de vakken waar je op het vwo een 8 of hoger op hebt behaald óf als je voor dat vak de lerarenopleiding volgt (of hebt gevolgd). Mochten persoonlijke omstandigheden ervoor hebben gezorgd dat je een vak niet met een 8 hebt afgerond, noem dit dan expliciet in je motivatiebrief.

Locatie
De examentrainingen vinden plaats op middelbare scholen in Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Soest en Sassenheim. Je kunt zelf aangeven voor welke locaties je je beschikbaar stelt.

Periodes en lengte dagen
In kerst-, voorjaars- en meivakantie organiseren we onze examentrainingen. Elke periode kan je aangeven op welke dagen je beschikbaar bent.
De meeste trainingen duren van 09u tot 16u (de talen) of tot 18u (overige vakken). Het zijn leuke, maar intensieve dagen die vaak worden afgesloten met een borrel om met het team bij te komen en verhalen uit te wisselen.

Vergoeding
De vergoeding voor assistent-docenten bedraagt € 12 p/u en voor hoofddocenten € 15 p/u. Als je een lesbevoegdheid voor het VO hebt, hanteren we hogere vergoedingen. Mocht dit voor jou het geval zijn: informeer hier dan naar. Reiskosten worden volledig vergoed.

Solliciteren?
Wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV, motivatiebrief én cijferlijst van de middelbare school naar info@erasmuseducation.nl. 

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie