Erasmus Bijles Utrecht

Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Dan kan uw zoon of dochter terecht bij Erasmus Bijles Utrecht voor extra begeleiding bij de schoolvakken.
Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter meer inzicht krijgt in de stof, zelfverzekerd een toetsperiode ingaat en betere schoolresultaten haalt. Onze bijlessen bieden we daarnaast aan tegen een scherp tarief.

Welke bijles past het beste bij uw zoon of dochter?

We geven bijles aan basisschoolleerlingen en leerlingen van de middelbare school, van vmbo, mavo, havo en vwo. Bijles is mogelijk voor elk leerjaar.
In Utrecht bieden we 
de volgende bijlesvarianten aan: 


Benieuwd welke bijlesvariant het beste bij uw zoon of dochter past? 
Belt u ons dan gerust op telnr. 030 - 22 70 138. We adviseren u graag. 

Bijles op maat, passend bij de leervraag van uw zoon of dochter

We vinden het belangrijk dat al onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Persoonlijke aandacht is daarin heel belangrijk: ook in het traject vóór, tijdens en na de eerste les. U heeft daarom altijd een intakegesprek met onze coördinator. Hij luister naar uw vraag, heeft aandacht voor de achtergrond van de begeleidingsvraag en gaat daarna pas op zoek naar een geschikte bijlesgever. Bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Kwalitatief goede bijlessen, gegeven door onze betrokken bijlesgevers

In Utrecht werken met een groot team van enthousiaste en zeer kundige studenten. Zij hebben een 8, 9 of 10 voor het vak gehaald (op vwo-niveau) en zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid sollicitatiegesprek.
Door trainingen aan onze trainers te geven, een kleine bibliotheek aan schoolboeken te bezitten en door samen te werken met onderwijsinstellingen en onderwijskundigen, gaan we voor kwaliteit. Zo garanderen we bijles op het hoogste niveau.

Thuis bijles, ook voor leerlingen woonachtig in omliggende plaatsen

Bij elke leerling kunnen we de bijles thuis verzorgen: de lessen kunnen daarnaast zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden. Tijdens het gesprek geeft u aan welke dag(en) en tijd(en) mogelijk zijn. Woont u in een plaats buiten Utrecht? Ook dan kan u bijles aanvragen. We geven onder andere bijles aan leerlingen uit De Bilt, Nieuwegein en Vleuten. 

Onze coördinator Erasmus Bijles Utrecht

In Utrecht is Romy Mansvelt de coördinator. Vraagt u het intakegesprek voor bijles aan, dan heeft u met uw zoon of dochter het gesprek met Romy. 

image description

Romy Mansvelt - coördinator Erasmus Bijles Utrecht

Dankzij mijn studie Pedagogische Wetenschappen krijg ik meer en meer inzicht in wat leerlingen nodig hebben, waar speciale mogelijkheden nodig zijn en hoe kinderen het beste hun krachten kunnen inzetten. Dit in combinatie met de gespecialiseerde kennis van Erasmus Education kan een leerling de beste hulp krijgen die hij of zij nodig heeft.

Om ervoor te zorgen dat een leerling de juiste persoonlijke begeleiding krijgt, is het belangrijk om goed te weten waar de behoeftes liggen en welke krachten van de leerling kunnen worden ingezet om hun doel te bereiken. Via het persoonlijke kennismakingsgesprek maak ik altijd gebruik van de waardevolle kenmerken van Erasmus Education: persoonlijke begeleiding en een enorme lading aan vakkennis van studentdocenten!

Ik waardeer dit werk zeer: samen met alle andere collega's kunnen wij ervoor zorgen dat een leerling de beste kant van zichzelf kan laten zien!


T 030 - 22 70 138   E Romy@erasmuseducation.nl

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie