Erasmus Bijles Rotterdam

Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Dan kan uw zoon of dochter terecht bij Erasmus Bijles Rotterdam voor extra begeleiding bij de schoolvakken.
We helpen momenteel leerlingen van alle middelbare scholen: van het Wolfert Lyceum, het Erasmiaans tot SG Spieringshoek.   

Welke bijles past het beste bij uw zoon of dochter?

We bieden de volgende bijlesvarianten aan in Rotterdam: 


Benieuwd welke bijlesvariant het beste bij uw zoon of dochter past? 
Belt u ons dan gerust op telnr. 010 - 30 70 188. We adviseren u graag. 

Door Erasmus Bijles meer zelfvertrouwen en betere cijfers

We zijn ervan overtuigd dat iedere leerling door meer begeleiding en aanmoediging beter gaat presteren. Bij ons staat daarom persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning centraal. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen van uw zoon of dochter toe en verbeteren de schoolresultaten. Bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Bijles op elk niveau

We geven bijles aan basisschoolleerlingen en leerlingen van de middelbare school, van vmbo, mavo, havo en vwo. Bijles is mogelijk voor elk leerjaar. 

Bijles voor elk schoolvak

U kan bijles aanvragen voor één of meerdere vakken. 
Bekijkt u het overzicht van de bijlesvakken waarvoor u bijles kan aanvragen. 

Start met bijles

Tijdens het intakegesprek bespreken we altijd de moeilijkheden per vak. Daarna benaderen we de meest geschikte bijlesgever. 

Bijlesgevers van Erasmus Bijles

In Rotterdam werken met een groot team van betrokken en enthousiaste studenten. Zij hebben een 8, 9 of 10 voor het vak gehaald (op vwo-niveau) en zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid sollicitatiegesprek. De meesten van hen studeren Geneeskunde, Economie en Recht, IBA of Econometrie. 

Thuis bijles, ook voor leerlingen woonachtig in omliggende plaatsen

Bij elke leerling kunnen we de bijles thuis verzorgen: de lessen kunnen daarnaast zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden. Tijdens het gesprek geeft u aan welke dag(en) en tijd(en) mogelijk zijn. Woont u in een plaats buiten Rotterdam? Ook dan kan u bijles aanvragen. We geven onder andere bijles aan leerlingen uit Barendrecht, Hoogvliet en Spijkenisse.

Onze coördinatoren Erasmus Bijles Rotterdam

In Rotterdam zijn Daan de Boer, Indy Wouterse, Caroline van Hassel en Manouk Nagtegaal de coördinatoren van Erasmus Bijles. Vraagt u het intakegesprek voor individuele bijles aan, dan komt één van hen bij u thuis langs.

image description

Selay Kakar - coördinator Erasmus Bijles Rotterdam

Als bachelor geneeskunde student ben ik ooit begonnen als studentdocent bij Erasmus Education.  Ik heb ervoor gekozen om bij Erasmus Education te werken, omdat het een instantie is waarbij hoge schoolresultaten een vereiste is. 

Het was heel aangenaam om als studentdocent te werken bij Erasmus Education. Het inspireerde me om te zien hoe kwaliteiten van studenten ingezet werden om scholieren hogerop te helpen. Daarom was ik dan ook enthousiast geworden om mezelf in te zetten als de vestigingscoördinator in Rotterdam. Ik krijg er voldoening uit en doe mijn werk met plezier. Wanneer het nodig is, word ik gestuurd en begeleid door de meer ervaren collega's, zo blijven we continuïteit behouden. 

T 010 - 30 70 188   E Selay@erasmuseducation.nl

image description

Manouk Nagtegaal - coördinator Erasmus Bijles Rotterdam

Het meest waardevolle aan Erasmus Education vind ik de persoonlijke aandacht en het daarop volgende maatwerk dat ten alle tijden voorop staat.
Ik probeer tijdens een kennismakingsgesprek een zo uitgebreid mogelijk beeld te schetsen van de leerling, om op deze manier de meest geschikte studentdocent te koppelen.
De basis voor goede resultaten is terug te vinden in de mate van inzicht in persoonlijke capaciteiten en ik zie het dan ook als een uitdaging om een handvat te bieden waardoor iedere leerling, op zijn of haar eigen manier, het beste uit zichzelf kan halen. 

T 010 - 30 70 188   E Manouk@erasmuseducation.nl

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie