Ons team

Bij Erasmus vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. U heeft daarom altijd een persoonlijk gesprek met één van onze coördinatoren. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor vragen, we helpen u en uw zoon of dochter graag.

Bijlesgevers Erasmus Education

Onze bijlesgevers: excellente studentdocenten
Uw zoon of dochter wordt gekoppeld aan een studentdocent, waarbij de juiste ‘match’ centraal staat. Onze studentdocenten zijn didactisch vaardig, hebben zelf excellente studieresultaten en ze bezitten goede sociale vaardigheden. De studentdocenten doen de lerarenopleiding of studeren aan de universiteit. Met gedrevenheid en veel enthousiasme helpen ze leerlingen om te slagen voor school. 

Erasmus Bijles hanteert een strenge selectieprocedure en biedt de studentdocenten interne trainingen. Dat doen we bijvoorbeeld via onze eigen onderwijskundigen, of via bijscholing. Zo garanderen we bijles van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief. Leest u meer over onze bijlesgevers

Coördinatoren Erasmus Bijles

Bij Erasmus Bijles krijgt u één vast aanspreekpunt, een vestigingscoördinator. Met de coördinator voert u het kennismakingsgesprek en heeft u gedurende de looptijd van de bijles regelmatig contact over de voortgang van uw zoon of dochter. Benieuwd wie de contactpersoon is in uw regio? Bekijkt u onze coördinatoren

Hoofdkantoor Erasmus Bijles

Erasmus Bijles valt onder Erasmus Education, een landelijk bijscholingsinstituut. We hebben onderwijskundigen in dienst en een aantal medewerkers geeft ook zelf les op een basisschool of een middelbare school. Hierdoor weten we als geen ander hoe een leerling het beste les kan krijgen.

Aanmelden bijles

Vrijblijvend aanmelden voor een kennismaking met Erasmus Bijles? Vraagt u het kennismakingsgesprek aan, dat is kosteloos en vrijblijvend. 

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie