Tarief individuele bijles

Tarief individuele bijles in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen


We vinden het belangrijk dat bijles voor iedereen betaalbaar is, daarom is ons tarief laag.
Voor individuele bijles aan huis betaalt u € 20,50 per uur.
Dit tarief geldt voor bijles in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen.
Ook rekenen we dit tarief voor bijles thuis in de plaatsen Capelle aan den IJssel, Bunnik en De Bilt. Bent u woonachtig in een andere plaats? Bekijkt u de informatie hieronder. 

Transparant: geen extra kosten
Er zijn geen extra kosten waar u rekening mee hoeft te houden. Het uurtarief in bovenstaande steden is altijd hetzelfde en verandert niet bij minder of meer uur bijles. Het kennismakingsgesprek is ook kosteloos.

Minimaal aantal uur
Bij onze bijlessen geldt een minimale afname van 3 uur bijles in de maand. Als er in een maand minder dan 3 uur in de maand afgenomen worden, kan dit tijdens de contractperiode gecompenseerd worden door extra uren in andere maanden af te nemen. Als er aan het eind van de contractperiode blijkt dat er gemiddeld minder dan 3 uur bijles is afgenomen, wordt het gemiddeld afgenomen bijlesuren alsnog bijgesteld naar 3 uur.

 

Ons tarief voor bijles in een andere plaats

Bent u woonachtig in een andere plaats dan eerder genoemde plaatsen? (Bijvoorbeeld Amstelveen, Schiedam, Barendrecht, Vleuten, De Meern of Zuidwolde.) Dan kunt u ook individuele bijles bij ons aanvragen. Voor bijles aan huis rekenen we dan extra reistijdvergoeding. 

Bijkomende kosten: reistijdvergoeding

Naast het uurtarief van € 20,50, betaalt u als bijkomende kosten reistijdvergoeding. Deze reistijdvergoeding ontvangt de bijlesgever. 

Hoe wordt de reistijdvergoeding berekend? 
We bepalen de reistijd van het Centraal Station naar uw thuisadres. Hiervoor gebruiken we 9292ov.nl. De bijlesgever ontvangt per bijlesmoment € 2 per 10 minuten reistijd. 

Liever geen reistijdvergoeding? 
Uw zoon of dochter kan ook bijles krijgen op een locatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Groningen. U betaalt dan slechts het uurtarief van 20,50. Uw zoon of dochter ontvangt dan bijles op school, op de universiteit of in de openbare bibliotheek. Dit is dus ook mogelijk.

Aanvragen individuele bijles

Vraagt u gelijk het kennismakingsgesprek voor bijles aan: dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie