Tarief individuele bijles

Tarief individuele bijles in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen


We vinden het belangrijk dat bijles voor iedereen betaalbaar is, daarom is ons tarief laag.
Voor individuele bijles aan huis betaalt u € 18,50 per uur.
Dit tarief geldt voor bijles in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen.
Ook rekenen we dit tarief voor bijles thuis in de plaatsen Capelle aan den IJssel, Bunnik en De Bilt. Bent u woonachtig in een andere plaats? Bekijkt u de informatie hieronder. 

Administratiekosten

Bovenop het uurtarief betaalt u ook €15,00 administratiekosten per maand. Verder zijn er geen extra kosten waar u rekening mee hoeft te houden. Het uurtarief in bovenstaande steden is altijd hetzelfde en verandert niet bij een minder of meer uur bijles. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

 

Ons tarief voor bijles in een andere plaats

Bent u woonachtig in een andere plaats dan eerder genoemde plaatsen? (Bijvoorbeeld Schiedam, Barendrecht, Vleuten of De Meern) Dan kunt u ook individuele bijles bij ons aanvragen. Voor bijles aan huis rekenen we dan extra reistijdvergoeding. 

Bijkomende kosten: reistijdvergoeding en administratiekosten

Naast het uurtarief van € 18,50, betaalt u als bijkomende kosten reistijdvergoeding en administratiekosten. Deze reistijdvergoeding ontvangt de bijlesgever. 

Hoe wordt de reistijdvergoeding berekend? 
We bepalen de reistijd van het Centraal Station naar uw thuisadres. Hiervoor gebruiken we 9292ov.nl. De bijlesgever ontvangt per bijlesmoment € 2 ,25per 10 minuten reistijd. 

Liever geen reistijdvergoeding? 
Uw zoon of dochter kan ook bijles krijgen op een locatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Groningen. U betaalt dan slechts het uurtarief van 18,50. Uw zoon of dochter ontvangt dan bijles op school, op de universiteit of in de openbare bibliotheek. Dit is dus ook mogelijk.

Aanvragen individuele bijles

Vraagt u gelijk het kennismakingsgesprek voor bijles aan: dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie