Het succes van Erasmus Bijles

Waardoor elke leerling beter presteert


Erasmus Bijles geeft kwalitatief goede bijlessen tegen een scherp tarief. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal.
We zijn ervan overtuigd dat iedere leerling door meer begeleiding en aanmoediging beter gaat presteren. Zelfvertrouwen, in combinatie met oefening en nieuwe vaardigheden, resulteert bij Erasmus Bijles aantoonbaar in hogere cijfers. 

De vijf succesfactoren van Erasmus Bijles:

1) Persoonlijke aandacht en bijles op maat

We vinden het belangrijk dat al onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Persoonlijke aandacht is daarin heel belangrijk: ook in het traject vóór, tijdens en na de eerste les.
U heeft daarom altijd een intakegesprek met één van onze coördinatoren. Zij luisteren naar uw vraag, hebben aandacht voor de achtergrond van de begeleidingsvraag en gaan daarna pas op zoek naar een geschikte bijlesgever. De match met de bijlesgever is belangrijk. Niet voor niets belt de coördinator na de eerste bijles op: om te vragen hoe het is bevallen en of er een goede klik was. Daarnaast werken we al jaren met een klein en hecht team op het hoofdkantoor; onze coördinatoren, bijlesgevers en trainers lopen er geregeld binnen. 

2) Bijles thuis of op school 

Voor leerlingen uit Utrecht en Rotterdam geven we individuele bijles, bijles in duo's en huiswerkbegeleiding thuis. Woont u in de buurt van één van de steden?
Ook dan kunnen we - bijna altijd - de bijles thuis verzorgen. Voor leerlingen uit Rotterdam bieden we daarnaast bijles aan in
 de bijlesklas

3) Bijles voor een scherp tarief 

Goede bijles hoeft niet duur te zijn, daarom bieden we bijles aan tegen een scherp tarief. We kiezen hier bewust voor. Individuele bijles en huiswerkbegeleiding kunt u bijvoorbeeld aanvragen voor € 20,50 per uur. De kosten voor de bijlesklas Westzeedijk starten vanaf € 20 per week en samen bijles volgen kost slechts € 15 per uur, per leerling.

4) Excellente trainers

De beste bijlesgevers werken bij Erasmus Education en daar zijn we vrij trots op. Zij zorgen ervoor, met enthousiasme, dat uw zoon of dochter beter presteert en dat het zelfvertrouwen groeit. We selecteren onze trainers op basis van een strenge sollicitatieprocedure. 

5) Uitstekende kwaliteit

Door trainingen aan onze trainers te geven, een kleine bibliotheek aan schoolboeken te bezitten en door samen te werken met onderwijsinstellingen en onderwijskundigen, gaan we voor kwaliteit. En dit blijft niet onopgemerkt: elk jaar kiezen honderden ouders voor ons. Vooral vanwege de positieve verhalen van andere ouders en scholieren. 

Zo garanderen we bijles op het hoogste niveau.

Erasmus Education
Erasmus Bijles is onderdeel van Erasmus Education, een landelijk bijscholingsinstituut. Sinds 2008 is Erasmus Education actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en daarnaast werken we in Utrecht. 
Erasmus Education biedt naast bijles ook examentrainingen aan, waarbij leerlingen gemiddeld 1,5 punt hoger halen voor een vak. Ook zijn we de grooste rekentrainer van Nederland: we helpen jaarlijks 800 à 1000 pabo-studenten hun rekentoets te behalen. In totaal hielp Erasmus Education al 7.500 scholieren en studenten met een vak, toets of tentamen.

Erasmus Bijles aanvragen?  

Vraagt u vandaag nog een kennismakingsgesprek aan.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie