Aanvragen bijles


U kunt met bovenstaande formulieren bijles aanvragen.
Na het invullen, bellen we u binnen één werkdag op om een gesprek in te plannen. 

Kennismakinggesprek individuele bijles
Onze regiocoördinator komt bij u thuis lang voor een gesprek met u en uw zoon of dochter. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend én kosteloos. 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waarom bijles nodig is, welk doel de bijles heeft en waar uw zoon of dochter vastloopt. Ook bespreken we de praktische zaken. Op welke dagen en welke tijden vindt de bijles plaats en hoeveel uur bijles is gewenst? 

Na het gesprek benadert de regiocoördinator de meest geschikte trainers om tot een juiste match te komen. Na de eerste les belt de coördinator u om te vragen naar uw ervaringen van de bijles. Daarna houden we ook regelmatig contact over de voortgang: Gaan de bijlessen goed? Gaan de cijfers omhoog? Is het zelfvertrouwen van uw zoon of dochter gegroeid? Als de bijles niet meer nodig is, kunt u eenvoudig opzeggen door ons een e-mail te sturen.

Intakegesprek bijlesklas
Samen met uw zoon of dochter heeft u een intakegesprek met onze coördinator van de bijlesklas. Het gesprek vindt plaats op de locatie van de bijlesklas. Tijdens het intakegesprek wordt er besproken wat er nodig is aan begeleiding. Ook legt de coördinator uit hoe de bijlesklas werkt en kan hij antwoord geven op eventuele vragen. Na de intake kan uw zoon of dochter de week erna starten in de bijlesklas. 

 

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie