Tarieven


Tarieven Eramus Bijles in Utrecht en Rotterdam 

We vinden het belangrijk dat bijles voor iedereen betaalbaar is, daarom zijn onze tarieven laag. Onze tarieven zijn als volgt:


Individuele bijles, bijles in duo's en huiswerkbegeleiding geven we bij u thuis in Utrecht en Rotterdam. Bent u woonachtig in een andere plaats? Bekijkt u de informatie hieronder. 

Ons tarief voor bijles in een andere plaats

Bent u woonachtig in een plaats rondom Rotterdam of Utrecht? (Bijvoorbeeld Capelle ad IJssel, Schiedam, Barendrecht, Vleuten, De Meern of De Bilt.) Dan kunt u ook bijles bij ons aanvragen. Voor bijles aan huis rekenen we dan extra reistijdvergoeding. 

Bijkomende kosten: reistijdvergoeding

Naast het geldende uurtarief, betaalt u als bijkomende kosten reistijdvergoeding. Deze reistijdvergoeding ontvangt de bijlesgever. 

Hoe wordt de reistijdvergoeding berekend? 
We bepalen de reistijd van het Centraal Station naar uw thuisadres. Hiervoor gebruiken we 9292ov.nl. De bijlesgever ontvangt per bijlesmoment € 2,25 per 10 minuten reistijd. 

Liever geen reistijdvergoeding? 
Uw zoon of dochter kan ook bijles krijgen op een locatie in Rotterdam of Utrecht. U betaalt dan slechts het uurtarief van € 18,50. Uw zoon of dochter ontvangt dan bijles op school, op de universiteit of in de openbare bibliotheek. Dit is dus ook mogelijk.

Administratiekosten

Bij Erasmus Education hanteren we maandelijkse administratiekosten van 15 euro voor onze bijlesdiensten, te weten: individuele bijles, bijles in duo's en de huiswerkbegeleiding. 

Aanvragen bijles

Vraagt u gelijk het kennismakingsgesprek voor bijles aan: dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie