Bijles Wiskunde A


Bijles voor wiskunde A


Heeft uw zoon of dochter in zijn/haar vakkenpakket wiskunde A?
Dan helpen we hem/haar graag met lessen voor wiskunde A, waardoor de stof weer behapbaar en begrijpelijk wordt.

Bijles op maat

We helpen veel leerlingen bij wiskunde A, onder andere bij statistiek, kansberekening en functies. De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft, door Erasmus Bijles krijgt een leerling echt bijles op maat.
Is een inhaalslag nodig of is oefening met examenvragen vereist? Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Voorbeeld inhoud bijlessen wiskunde a

Bij wiskunde A bijles kan uw zoon of dochter geholpen worden bij vragen als:

  • Wat is een kans?
  • Wanneer is een verdeling normaal of binomiaal?
  • Hoe kan je een hypothese toetsen?
  • Hoe bepaal je de functie die bij een grafiek hoort?

 

Starten met lessen voor wiskunde A

Bijles voor wiskunde A vraagt u aan met ons aanvraagformulier voor bijles. Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze.
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden.

Vraagt u ons bijles voor wiskunde A aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat wiskunde weer begrijpelijk en leuk wordt.

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van wiskunde A.
Zij hebben wiskunde A zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau), kunnen geduldig en helder de stof uitleggen en helpen stapsgewijs bij de opgaven. Naast wiskunde A geven de meeste studentdocenten ook bijles in economie, M&O en Engels.

Examentrainingen wiskunde A

Naast bijles voor wiskunde C bieden we voor havisten en vwo'ers ook examentrainingen aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor wiskunde C geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie