Bijles Nederlands


Erasmus Bijles biedt bijles voor Nederlands


Heeft uw zoon of dochter moeite met Nederlands? Dan helpen we graag met bijlessen, zodat uw zoon of dochter ook voor dit vak met goede voldoendes slaagt. 

Bijles op maat voor Nederlands

De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft. Uw zoon of dochter kan bijvoorbeeld hulp krijgen bij het maken van een samenvatting, bij grammatica of bij leesteksten. Is Nederlands niet de moedertaal? Dan kan ook spreekvaardigheid en het vergroten van de woordenschat een onderdeel zijn van de bijles.

Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Starten met lessen voor Nederlands

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden. 
Bijles voor Nederlands vraagt u aan met ons aanvraagformulier voor bijles.

Vraagt u ons bijles voor Nederlands aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat het vak Nederlands makkelijk en leuk wordt. 

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van Nederlands. 
Zij hebben Nederlands zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau). 

Examentrainingen Nederlands

Naast bijles voor Nederlands bieden we voor havisten en vwo'ers ook examentrainingen aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor Nederlands geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie