Bijles Natuurkunde


Erasmus Bijles biedt bijles voor natuurkunde 


Heeft uw zoon of dochter moeite met natuurkunde? Met krachten, elektriciteit of een ander onderdeel? Of mist uw zoon of dochter de basis van natuurkunde en is een inhaalslag wenselijk? Dan helpen we graag met individuele bijlessen, zodat uw zoon of dochter de opgaven makkelijker kan maken en met vertrouwen de toetsperiode in zal gaan.

Bijles op maat voor natuurkunde

De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft, door Erasmus Bijles krijgt een leerling echt bijles op maat. Zo helpen we leerlingen bij natuurkunde bij elk onderwerp dat aandacht vereist, bijvoorbeeld rekenen met krachten, energie, trillingen en licht
 
Is een inhaalslag nodig of is oefening met examenvragen vereist? Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook 
de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Voorbeeld inhoud bijlessen natuurkunde

Bij natuurkunde bijles kan uw zoon of dochter geholpen worden bij vragen als:

  • Hoe kan ik het vermogen van mijn waterkoker berekenen?
  • Met welke snelheid moet de bus rijden om op tijd bij de eindhalte te zijn?
  • Hoe bereken ik de eigenfrequentie van de snaar van mijn gitaar?
  • Wat voor lens heb ik nodig om scherp te kunnen zien?


Ook kan het zijn dat uw zoon of dochter het lastig vindt om in te zien wat een opgave nu precies van hen vraagt. Bij examenvragen is dit extra lastig: de vraag is complex, er zijn veel gegevens en meerdere deelvragen. Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter dan ook graag bij het doorzien van de opgaven en het stapsgewijs aanpakken van een examenopgave. 

Starten met lessen voor natuurkunde

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze

Dagen, tijden en locatie?

Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden. 
Bijles voor natuurkunde vraagt u aan met ons 
aanvraagformulier voor bijles.

Vraagt u ons bijles voor natuurkunde aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat natuurkunde begrijpelijk en leuk wordt. 

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van natuurkunde. 
Zij hebben natuurkunde zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau), kunnen geduldig en helder de stof uitleggen en helpen stapsgewijs bij de opgaven. 

De meeste bijlesgevers die wiskunde B bij ons geven, studeren Geneeskunde, Wiskunde of Econometrie. Naast natuurkunde geven de meeste studentdocenten ook bijles in wiskunde, scheikunde, biologie en rekenen. 

Maak kennis met één van onze bijlesgevers

image description

Jurgen, 26 jaar, studeert Geneeskunde

"Ik help leerlingen graag bij het vak natuurkunde. Vaak begin ik de bijles met een kletspraatje, waardoor ik in de loop van de tijd een leuke band opbouw met de leerlingen.

Naast de gebruikelijke uitleg en begeleiding, probeer ik mijn fascinatie voor de natuurwetten en -processen te delen door simpele voorbeelden te geven die niet in het boek staan. Op die manier kan de leerling de materie beter in de context plaatsen en wordt het begrijpelijker. Uiteindelijk volgt het ‘eureka’-moment en juist dát zorgt voor meer plezier in het vak en verbetering van de resultaten!"

Lees meer over onze bijlesgevers.

 

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie