Bijles Management en Organisatie (M&O)


Erasmus Bijles biedt bijles voor M&O


Vindt uw zoon of dochter M&O lastig? Heeft hij/zij moeite met het opmaken van de balans of met de winst- en verlies rekening? Of mist uw zoon of dochter de basis van Management &Organisatie en is een inhaalslag wenselijk?

Dan helpen we graag met bijlessen, zodat uw zoon of dochter beter de opgaven gaat maken en met vertrouwen elke toetsperiode in gaat. 

Bijles op maat voor M&O

De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft, door Erasmus Bijles krijgt een leerling echt bijles op maat. Zo helpen we leerlingen bij M&O bij elk onderwerp dat aandacht vereist, bijvoorbeeld de verschillende hypotheekvormen, de bruto- en nettowinstopslagmethode en de verschillende kostensoorten.

Is een inhaalslag nodig of is oefening met examenvragen vereist? Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Voorbeeld inhoud bijlessen M&O

Bij M&O bijles kan uw zoon of dochter geholpen worden bij vragen als:

  • Hoe ziet de interne organisatie van een bedrijf eruit?
  • Hoe komt een prijs van een product tot stand?
  • Wat zijn de kenmerken van een eenmanszaak, vennootschap onder firma en een bv of nv?
  • Hoe stel ik een balans op?

Ook kan het zijn dat uw zoon of dochter het lastig vindt om in te zien wat een opgave nu precies van hen vraagt. Bij examenvragen is dit extra lastig: de vraag is complex, er zijn veel gegevens en meerdere deelvragen. Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter dan ook graag bij het doorzien van de opgaven en het stapsgewijs aanpakken van een examenopgave. 

Starten met lessen voor M&O

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden. 
Bijles voor M&O vraagt u aan met ons 
aanvraagformulier voor bijles.

Vraagt u ons bijles voor M&O aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat M&O weer begrijpelijk en leuk wordt. 

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van M&O.
Zij hebben Management & Organisatie zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau), kunnen geduldig en helder de stof uitleggen en helpen stapsgewijs bij de opgaven.

De meeste bijlesgevers voor M&O studeren Bedrijfskunde, International Business Administration en Bedrijfseconomie. Zij geven, naast les voor M&O, vaak ook bijles in economie, wiskunde A en Engels. 

Examentrainingen M&O

Naast bijles voor Management & Organisatie bieden we voor havisten en vwo'ers ook examentrainingen aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor M&O geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie