Bijles Geschiedenis


Erasmus Bijles biedt bijles voor geschiedenis


Heeft uw zoon of dochter moeite met geschiedenis? Vraagt u dan bij ons bijles voor geschiedenis bij ons aan: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat het vak geschiedenis makkelijk en leuk wordt.

Bijles op maat voor geschiedenis

De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft, onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Starten met lessen voor geschiedenis

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze.
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden.
Bijles voor geschiedenis vraagt u aan met ons
aanvraagformulier voor bijles.

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van geschiedenis.
Zij hebben geschiedenis zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau). 

Examentrainingen geschiedenis

Speciaal voor eindexamenleerlingen havo en vwo bieden we ook examentrainingen voor geschiedenis aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor geschiedenis geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie