Bijles Frans


Erasmus Bijles biedt bijles voor Frans


Heeft uw zoon of dochter moeite met Frans? Kiest u dan voor individuele bijles van Erasmus Bijles, zodat uw zoon of dochter Frans veel beter leert te beheersen en betere cijfers haalt.

Bijles op maat voor Frans

Bij individuele bijles krijgt een leerling echt bijles op maat. Uw zoon of dochter kan bijvoorbeeld geholpen worden bij het vergroten van de woordenschat, bij hun leesvaardigheid of bij het toepassen van de Franse grammatica. 

Is een inhaalslag nodig of is oefening voor het centraal examen vereist? Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Starten met lessen voor Frans

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden. 
Bijles voor Frans vraagt u aan met ons aanvraagformulier voor bijles.

Vraagt u ons bijles voor Frans aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat Frans begrijpelijk en leuk wordt. 

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van Frans. 
Zij hebben Frans zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau), kunnen geduldig en helder uitleggen en helpen stapsgewijs bij de opgaven. Naast Frans verzorgen de meeste studentdocenten ook bijles in andere schoolvakken, zoals voor Engels en Nederlands. 

Examentrainingen Frans

Naast bijles voor Frans bieden we voor havisten en vwo'ers ook examentrainingen aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor Frans geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie