Bijles Engels


Erasmus Bijles biedt bijles voor Engels


Heeft uw zoon of dochter moeite met Engels? Met het gebruik van de Present Perfect, de Present continues of een ander onderdeel? Of mist uw zoon of dochter de basis van Engels en is een inhaalslag wenselijk? Dan helpen we graag met bijlessen, zodat uw zoon of dochter makkelijk de opgaven gaat maken en met vertrouwen elke toetsperiode in gaat.

Bijles op maat voor Engels

De bijlessen spitsen zich toe op wat elke leerling nodig heeft, door Erasmus Bijles krijgt een leerling echt bijles op maat. Zo helpen we leerlingen bij Engels bij elk onderwerp dat aandacht vereist, bijvoorbeeld het gebruik van a of an, de verschillende tijden en het vervoegen van werkwoorden. 

Is een inhaalslag nodig of is oefening met examenvragen vereist? Onze coördinatoren en bijlesgevers helpen bij elke bijlesvraag. Bij ons staat persoonlijke aandacht, aanmoediging en ondersteuning daarbij centraal, bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Voorbeeld inhoud bijlessen Engels

Bij Engels bijles kan uw zoon of dochter geholpen worden bij vragen als:

  • Wanneer gebruik ik there / their / they’re?
  • Hoe vorm ik een zin in de Past Perfect, of een andere tijd?
  • Hoe gebruik ik bijvoeglijknaamwoorden en bijwoorden in het Engels?
  • Hoe kan ik mij goed voorbereiden op mijn eindexamen?


Ook kan er bij bijles Engels geoefend worden met luistertoetsen of leesteksten. 

Starten met lessen voor Engels

Voorafgaand aan de bijlessen heeft u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. U bepaalt dan ook hoeveel uur per maand er gewenst is. U leest hierover meer onder onze werkwijze
Bijles kan doordeweeks én in het weekend plaats vinden. De lessen vinden thuis plaats, maar ze zouden ook op school of bij de openbare bibliotheek gegeven kunnen worden. 
Bijles voor Engels vraagt u aan met ons aanvraagformulier voor bijles.

Vraagt u ons bijles voor Engels aan? Dan zal uw zoon of dochter goed geholpen worden: we hebben de beste bijlesgevers, die ervoor willen zorgen dat Engels weer begrijpelijk en leuk wordt. 

Bijlesgevers Erasmus Bijles

Onze bijlesgevers helpen uw zoon of dochter graag bij de stof van Engels. 
Zij hebben Engels zelf met een 8, 9 of 10 afgesloten (op vwo-niveau), kunnen geduldig en helder de stof uitleggen en helpen stapsgewijs bij de opgaven. Naast Engels verzorgen de meeste studentdocenten ook bijles in andere schoolvakken, zoals voor wiskunde en Nederlands. 

Examentrainingen Engels

Naast bijles voor Engels bieden we voor havisten en vwo'ers ook examentrainingen aan. De examentrainingen geven we in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op scholen in andere plaatsen. Voor Engels geven we trainingen in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, in en rondom de meivakantie en voorafgaand aan de herexamens. Bekijkt u ons aanbod op de website van Erasmus Examentraining

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie