Bijlesvakken


Erasmus Bijles biedt bijles voor elk schoolvak, op elk niveau

 

In de regio's Utrecht en Rotterdam biedt Erasmus Bijles begeleiding aan voor elk schoolvak. De bijlessen geven we aan leerlingen van de basisschool, het vmbo, de mavo, havo en het vwo. 

Bijles is mogelijk voor 1 of meerdere vakken

Uw zoon of dochter kan bijles volgen voor één specifiek vak, of voor meerdere vakken. Onze studentdocenten zijn gespecialiseerd in een ‘vakkenpakket’. Vraagt u bijvoorbeeld bijles aan voor wiskunde A, economie en M&O? Dan verzorgt vaak één studentdocent dit. Hetzelfde geldt voor de vakkencombinaties zoals wiskunde B, natuurkunde en scheikunde of voor bijles in de talen.

Het voordeel van één studentdocent is dat we per bijlesmoment kijken naar welk vak de meeste tijd en aandacht uit moet gaan. Ook is er daardoor één contactpersoon. Dat maakt het makkelijker om afspraken te plannen en het zorgt ervoor dat uw zoon of dochter snel een klik heeft met de studentdocent.

Het juiste schoolboek voor de bijlesgever 

Elke bijlesgever heeft de mogelijkheid om het juiste schoolboek bij ons te lenen, waardoor ze goed voorbereid aan de bijles kunnen starten. Erasmus Bijles heeft een bibliotheek aan schoolboeken. Ook kunnen we een boek bestellen voor de bijlesgever. 

Onze bijlesvakken

U kan bijles bij ons aanvragen voor onderstaande schoolvakken (klikt u op de links voor vakspecifieke informatie):


Bijles voor andere schoolvakken; zoals ANW, filosofie, Grieks, Latijn, letterkunde, maatschappijwetenschappen en wiskunde D is ook mogelijk bij Erasmus Bijles. 

Direct bijles aanvragen

Vraagt u gelijk het kennismakingsgesprek voor bijles aan: dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie