Erasmus Bijles Utrecht

Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Dan kan uw zoon of dochter terecht bij Erasmus Bijles Utrecht voor extra begeleiding bij de schoolvakken.
Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter meer inzicht krijgt in de stof, zelfverzekerd een toetsperiode ingaat en betere schoolresultaten haalt. Onze bijlessen bieden we daarnaast aan tegen een scherp tarief.

Welke bijles past het beste bij uw zoon of dochter?

We geven bijles aan basisschoolleerlingen en leerlingen van de middelbare school, van vmbo, mavo, havo en vwo. Bijles is mogelijk voor elk leerjaar.
In Utrecht bieden we 
de volgende bijlesvarianten aan: 


Benieuwd welke bijlesvariant het beste bij uw zoon of dochter past? 
Belt u ons dan gerust op telnr. 030 - 22 70 138. We adviseren u graag. 

Bijles op maat, passend bij de leervraag van uw zoon of dochter

We vinden het belangrijk dat al onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Persoonlijke aandacht is daarin heel belangrijk: ook in het traject vóór, tijdens en na de eerste les. U heeft daarom altijd een intakegesprek met onze coördinator. Hij luister naar uw vraag, heeft aandacht voor de achtergrond van de begeleidingsvraag en gaat daarna pas op zoek naar een geschikte bijlesgever. Bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Kwalitatief goede bijlessen, gegeven door onze betrokken bijlesgevers

In Utrecht werken met een groot team van enthousiaste en zeer kundige studenten. Zij hebben een 8, 9 of 10 voor het vak gehaald (op vwo-niveau) en zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid sollicitatiegesprek.
Door trainingen aan onze studentdocenten te geven, een kleine bibliotheek aan schoolboeken te bezitten en door samen te werken met onderwijsinstellingen en onderwijskundigen, gaan we voor kwaliteit. Zo garanderen we bijles op het hoogste niveau.

Thuis bijles, ook voor leerlingen woonachtig in omliggende plaatsen

Bij elke leerling kunnen we de bijles thuis verzorgen: de lessen kunnen daarnaast zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden. Tijdens het gesprek geeft u aan welke dag(en) en tijd(en) mogelijk zijn. Woont u in een plaats buiten Utrecht? Ook dan kan u bijles aanvragen. We geven onder andere bijles aan leerlingen uit De Bilt, Nieuwegein en Vleuten. 

Onze coördinator Erasmus Bijles Utrecht

In Utrecht is Romy Mansvelt de coördinator. Vraagt u het intakegesprek voor bijles aan, dan heeft u met uw zoon of dochter het gesprek met Romy. 

image description

Max Hennekes - coördinator Erasmus Bijles Utrecht

Begin 2014 ben ik bij Erasmus Education begonnen als bijlesdocent biologie en scheikunde. Tijdens mijn intakegesprek met de voormalige coördinator viel de persoonlijke benadering van Erasmus Education direct op. Waar andere bijlesinstanties kiezen voor een massalere aanpak wordt bij Erasmus Education gekozen om de best passende studentdocenten altijd eerst persoonlijk te benaderen bij een aanvraag van een nieuwe leerling. Hierdoor is de kans op een vruchtbare match tussen leerling en docent groter.

Een duidelijk profiel krijgen van een leerling tijdens een persoonlijk intakegesprek en hieraan de juiste docent koppelen geeft mij aan het eind van het proces altijd voldoening. Dit was ook de reden voor mij om deze taak in Utrecht op mij te nemen. Hierbij komt ook het selecteren van de juiste docenten die binnen het profiel van Erasmus Education passen en het beoordelen van de cijfers voor de vakken die zij willen onderwijzen kijken. Het is leuk om in een omgeving te werken met creatieve en intelligente mensen die altijd een stapje extra zetten om leerlingen te helpen te laten zien wat ze kunnen. Hiermee helpen we leerlingen om boven zichzelf uit te stijgen. 


T 030 - 22 70 138   E Max@erasmuseducation.nl

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie