Erasmus Bijles Groningen


Woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen? Dan kan uw zoon of dochter terecht bij Erasmus Bijles Groningen voor extra begeleiding bij de schoolvakken.
Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter meer inzicht krijgt in de stof, zelfverzekerd een toetsperiode ingaat en betere schoolresultaten haalt. 

Welke bijles past bij uw zoon of dochter?

We bieden de volgende bijlesvarianten aan in Groningen:

Benieuwd welke bijlesvariant het beste bij uw zoon of dochter past? 
Belt u ons dan gerust op telnr. 050 - 21 11 620. We adviseren u graag. 

Thuis bijles, ook voor leerlingen woonachtig in omliggende plaatsen

Bij elke leerling kunnen we de bijles thuis verzorgen: de lessen kunnen daarnaast zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden. Tijdens het gesprek geeft u aan welke dag(en) en tijd(en) mogelijk zijn.Woont u in een plaats buiten Groningen? Ook dan kan u bijles aanvragen. We geven onder andere bijles aan leerlingen uit Haren, Hoogezand en Zuidwolde. 

Erasmus Bijles biedt persoonlijke aandacht en bijles op maat

Persoonlijke aandacht is bij ons heel belangrijk: ook in het traject vóór, tijdens en na de eerste les. U heeft daarom altijd een intakegesprek met onze coördinator. Onze coördinator luistert naar uw vraag, heeft aandacht voor de achtergrond van de begeleidingsvraag en gaat daarna pas op zoek naar een geschikte bijlesgever. Bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Bijles op elk niveau

We geven bijles aan basisschoolleerlingen en leerlingen van de middelbare school, van vmbo, mavo, havo en vwo. Bijles is mogelijk voor elk leerjaar. 

Bijles voor elk schoolvak

U kan bijles aanvragen voor één of meerdere vakken. 
Bekijkt u het overzicht van de bijlesvakken waarvoor u bijles kan aanvragen. 

Start met bijles

Tijdens het intakegesprek bespreken we altijd de moeilijkheden per vak. Daarna benaderen we de meest geschikte bijlesgever. 

Onze coördinator Erasmus Bijles Groningen

In Groningen is Anne Witt de coördinator. Vraagt u het intakegesprek voor bijles aan, dan heeft Anne het kennismakingsgesprek met u en uw zoon of dochter. 

image description

Anne Witt - coördinator Erasmus Bijles Groningen

Zelf ben ik leerkracht in het basisonderwijs en heb ik pedagogische wetenschappen gestudeerd. Ik vind het vooral heel erg leuk om te zien hoe elke leerling met de juiste begeleiding en aanmoediging zijn of haar doelen kan bereiken. Samen dat ´AHAAAA´ moment beleven geeft dan ook echt een kick!

Leren kan soms best vervelend zijn als je niet precies weet wat je moet doen of als je de stof lastig vindt. Het is dan erg belangrijk om hulp in te schakelen als het alleen niet meer lukt.
En als het je na veel inspanningen dan toch is gelukt!?: Dan mag je héél erg trots zijn op jezelf!
Het is dan ook mijn doel om iedere bijlesleerling een studentdocent te bezorgen die enorm gemotiveerd is, kennis van zaken heeft maar die ook precies weet welk zetje in de rug jíj nodig hebt om uiteindelijk zelf te slagen!

De sfeer bij Erasmus Education ervaar ik als heel gemoedelijk: er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en iedereen leert van en met elkaar: supertof!

T 050 - 21 11 620   E Anne@erasmuseducation.nl

 

Kwalitatief goede bijlessen, gegeven door onze betrokken bijlesgevers
In Groningen werken met een groot team van enthousiaste en zeer kundige studenten. Zij hebben een 8, 9 of 10 voor het vak gehaald (op vwo-niveau) en zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid sollicitatiegesprek. 

Door trainingen aan onze studentdocenten te geven, een kleine bibliotheek aan schoolboeken te bezitten en door samen te werken met onderwijsinstellingen en onderwijskundigen, gaan we voor kwaliteit. Zo garanderen we bijles op het hoogste niveau.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie