Erasmus Bijles Amsterdam


Woont u in Amsterdam of in de regio van Amsterdam? Dan kan uw zoon of dochter terecht bij Erasmus Bijles Amsterdam voor extra begeleiding bij de schoolvakken.
Wij zorgen ervoor dat uw zoon of dochter meer inzicht krijgt in de stof, zelfverzekerd een toetsperiode ingaat en betere schoolresultaten haalt. Onze bijlessen bieden we daarnaast aan tegen een scherp tarief.

Welke bijles past het beste bij uw zoon of dochter?

In Amsterdam bieden we de volgende bijlesvarianten aan:


Benieuwd welke bijlesvariant het beste bij uw zoon of dochter past?
Belt u ons dan gerust op telnr. 020 - 26 10 948. We adviseren u graag.

Bijles op maat, passend bij de leervraag van uw zoon of dochter

We vinden het belangrijk dat al onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Persoonlijke aandacht is daarin heel belangrijk: ook in het traject vóór, tijdens en na de eerste les. U heeft daarom altijd een intakegesprek met onze coördinator. Hij luister naar uw vraag, heeft aandacht voor de achtergrond van de begeleidingsvraag en gaat daarna pas op zoek naar een geschikte bijlesgever.Bekijkt u ook de succesfactoren van Erasmus Bijles.

Bijles op elk niveau

We geven bijles aan basisschoolleerlingen en leerlingen van de middelbare school, van vmbo, mavo, havo en vwo. Bijles is mogelijk voor elk leerjaar. 

Bijles voor elk schoolvak

U kan bijles aanvragen voor één of meerdere vakken. 
Bekijkt u het overzicht van de bijlesvakken waarvoor u bijles kan aanvragen. 

Kwalitatief goede bijlessen, gegeven door onze betrokken bijlesgevers

In Amsterdam werken met een groot team van enthousiaste en zeer kundige studenten. Zij hebben een 8, 9 of 10 voor het vak gehaald (op vwo-niveau) en zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid sollicitatiegesprek.

Thuis bijles op een dag en tijdstip dat u schikt

Bij elke leerling kunnen we de bijles thuis verzorgen: de lessen kunnen daarnaast zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden. Tijdens het gesprek geeft u aan welke dag(en) en tijd(en) mogelijk zijn. 

Start met bijles

Tijdens het intakegesprek bespreken we altijd de moeilijkheden per vak. Daarna benaderen we de meest geschikte bijlesgever. 

Aanvragen bijles

Vraagt u gelijk het intakegesprek voor bijles aan: dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Bijlesregio’s

Klik op een van onze regio’s
voor meer informatie